V Praze byl slavnostně otevřen český vlajkový obchod značky MOK

Datum vydání:2021-08-02 12:13:30

[Prague Chinese Times] V Praze byl slavnostně otevřen český vlajkový obchod značky MOK


Vlajkový obchod značky MOK se nachází na adrese Jáchymova 27/4 na Praze 1 v atraktivní lokalitě nedaleko Pařížské ulice.

  

25. listopadu večer byl v Praze oficiálně otevřen první  “vlajkový“ obchod značky MOK v rámci celé Evropy. Společnost Champion International Czech Incorporated s. r. o. při příležitosti otevření uspořádala slavnostní večer, kterého se zúčastnil její CEO Danny Geng, jenž zde rovněž vystoupil     s projevem. Oslavy slavnostního otevření se zúčastnilo mnoho stávajících obchodních partnerů jako například Karel Sochor, Ľudovít Pavela, Michaela Macegová a další významné osobnosti.


CEO (výkonný ředitel) firmy Champion International Czech Incorporated pan Danny Geng pronáší projev během slavnostního večera k otevření vlajkového obchodu MOK

 

V projevu na slavnostním večírku k otevření prodejny pan Danny Geng srdečně pozdravil vážené hosty a spolupracující partnery, vzdal jim hold, zároveň je srdečně přivítal a vyjádřil jim upřímné díky za účast na této akci. Uvedl, že díky mnohostranné podpoře ze strany obchodních partnerů se značkám MOK&COO podařilo dle časového plánu splnit úkoly v oblasti marketingu, obchodní propagace a uvedení značky. Dále sdělil, že se těší na další spolupráci s partnery, která v budoucnu bude ještě intenzivnější a v následujícím období bude oboustranně výhodná a napomůže kvalitnímu růstu značky. 


Výrobky technologie Heat not Burn (zahřívaný tabák) MOK&COO

 

Nová značka MOK, která patří China Tobacco Hubei Industrial Co., Ltd., zažila od svého uvedení na trh v listopadu 2018 značné rozšíření celé produktové kategorie. Získala prvotní úspěchy a od té doby byla již představena na několika mezinárodních trzích jakými jsou Jižní Korea, České republika, Filipíny, Japonsko, Kuvajt, Maledivy a další země. Mimo uvedení na český trh se firma Champion International Czech Incorporated v dalších krocích chystá expandovat se značkou MOK dále do Evropy. Se spolupracujícími partnery plánuje rozvoj také na slovenský trh, Rakousko, Německo. Zároveň firma přijme nejrůznější opatření, aby překonala těžkosti, které přináší koronavirová pandemie, rozšíří prodejní kanály, urychlí budování vlastních obchodů a che využít i možnou spolupráci na principu franšízových obchodů. Společnost investuje značné úsilí související s neustálým zvyšováním kvality výroků, servisu a to s ohledem na požadavky trhu a dospělých kuřáků kteří hledají alternativy klasických tabákových výrobků.


Pan Danny Geng na obchodním jednání se slovenskými partnery

 

U slavnostního otevření prvního obchodu Mok v Evropě nechyběly osobnosti jako Eliška Bučková, Robert Fox, Terezie Vodička Kovalová, Tomáš Slavíček a další. Vystoupení těchto českých hvězd bylo vyvrcholením tohoto večera. 


Terezie Vodička Kovalová při hře na violoncello