MINT TABÁK

Datum vydání:2022-04-26 08:44:27

Máta, máta peprná, máta klasnatá, libavka a další druhy máty K dispozici jsou různé varianty mátových příchutí a nyní jste jednou z našich nejznámějších mátových příchutí. Mátové příchutě jsou nejoblíbenější mezi začínajícími uživateli vodních dýmek a převyšují všechny ostatní. Toto je webová stránka pro vás, pokud hledáte skromnou dávku cool, kterou byste mohli sdílet s přítelem, nebo setkání s mátou. V kombinaci se správnými chutěmi mohou tyto příchutě mátového tabáku jít daleko; pro více možností příchutí prozkoumejte naši hlavní kategorii tabáku.


Počínaje ručním sběrem drahých tabákových listů, dokud se nezbaví palic, a poté přesným řezáním podle našich specifikací, postupuje výrobní proces do poloautomatické fáze vyhlazování, kdy jsou listy pečlivě smíchány a otočeny s zbytek ingrediencí, dokud chuť mátového tabáku není homogenní. Tabákové výrobky s chutí mátového tabáku nebo jinými atraktivními vůněmi vzbuzují zájem mladých lidí již dlouho.


Reklama na příchutě zaměřené na mladé je jasně zřejmým přístupem, který používají společnosti vyrábějící elektronické cigarety (eCig) k nalákání dětí. Výrobci e-cigaret ve svých řadách ochucených produktů daleko překonali ochucovadla používaná tabákovým průmyslem ke kouření. Mnoho výrobců e-cigaret nyní umožňuje uživatelům vybírat a míchat příchutě, takže možnosti jsou prakticky neomezené.