Zahřívaný tabák od společnosti MOK a jeho výhody

Datum vydání:2022-05-21 11:53:28

Mladší ročníky čím dál tím častěji zkouší zahřívaný tabák a e-cigarety. Jako hlavní důvody uvádí chuť těchto produktů, méně zápachů i zdravotní důvody. V tuzemské populaci je zhruba čtrnáct procent kuřáků, kteří preferují zahřívaný tabák. Téměř každý desátý kuřák používá hlavně elektronické cigarety. Na trhu tak stále dominuje tradiční kuřivo, a to zejména u lidí nad 55 let. Nahřívaný tabák je typický pro lidi ve věku od 25 do 44 let. Elektronické cigarety, takzvané vape zařízení nebo vaporizéry si oblíbili lidé do 25 let. 

V klasických cigaretách je tabák jak zdrojem nikotinu, tak materiálem, díky němuž cigareta hoří. Nikotin tak do sebe kuřák vstřebává vdechováním kouře, který je způsoben spalováním tabáku při extrémně vysokých teplotách (okolo 800 stupňů). Problém je ten, že při tak vysokých teplotách dochází ke vzniku tisíců škodlivých látek, které do sebe kuřák vdechuje.

 Oproti tomu zařízení fungující na bázi zahřívaného tabáku používají tabák jen jako zdroj nikotinu. K zahřívání tabáku už nedochází hořením, ale elektronickou cestou a k uvolnění nikotinu postačí cca 300 až 350 stupňů. V takových výrobcích nevzniká kouř. Ačkoliv se ve výparech už nějaké toxické látky objevují, stále jich je významně méně než v běžných cigaretách. Obecně se uvádí pokles škodlivosti o 80 %.

Výhody zahřívaného tabáku MOK:

-       velmi podobné klasickému kouření

-       diskrétnější forma díky nízké dýmivosti

-       není zakázáno užívat ve velkém množství vnitřních prostor

-       dostupné v každé trafice Relay

Nejlepší Vape,SVĚT BEZ KOUŘE,tabak,cigaretový tabák,tabák,coo,mok,CITRUS TABÁK,BORŮVKA TABÁK,zahřívaný tabák,elektronicka cigareta,elektronické cigarety,elektronická cigareta,e cigarety,e cigareta,

Přilétlo to jako top módní trend a Mok zařízení má doma skoro každý kuřák. Jak funguje zahřívaný tabák? Potřebujete k tomu zařízení s baterií a také náplně s tabákem a filtrem. Tabákovou náplň COO s filtrem zasunete do zařízení a potahujete se zmáčknutím tlačítka. Baterie zahřeje plíšek, který je v kontaktu s tabákovou náplní, a vy potahujete. Nikotin se uvolňuje z tabáku již při zahřívání na 300 až 350 stupňů, což eliminuje vdechování škodlivých látek jako při spalování, ale pořád jde o tabákový výrobek. Dlouhá výdrž baterie a stylový design, to vše nabízí zařízení Mok 2.0 a Mok mini plus. K dostání jsou Mok COO náplně v příchutích: klasický cigaretový tabák, káva tabák, mint/mentol tabák, citrus tabák a borůvka tabák. Mok eu vám přináší větší požitek z kouření.