MOK – UNISIZE zařízení na nahřívaný tabák

Datum vydání:2022-07-07 11:06:46


MOK UNISIZE je název pro změnu průměru našich zařízení na nahřívaný tabák. Průměr zařízení se změnil z 7.70mm na 7.16mm, tato změna nabízí kompatibilitu s ostatními produkty na trhu, jako jsou IQOS, HEETS, Pulze a další.

 

Ptáte se, proč byste si měli vybrat právě MOK? Dáme Vám pár dobrých důvodů:

Moderní vzhled, atraktivní barvy

Menší znečištění téměř bez nutnosti čištění

Rychlé nahřátí tabákové náplně

Není zakázáno užívat ve velkém množství vnitřních prostor

Dlouhá výdrž baterie

Dostupné v každé trafice Relay

 

Příchutě tabákových náplní MOK COO

V současné době nabízíme 6 skvělých příchutí, které uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Konkrétně se jedná o příchutě: RED – klasický cigaretový tabák, BROWN – káva, GREEN – mentol, ORANGE – citrus, PURPLE – borůvka a YELLOW – jemně nasládlá příchuť získaná speciální úpravou tabáku. Pro více informací navštivte: https://www.mok-eu.com/shopHome

 

Speciální nabídka na našem e-shopu

MOK – UNISIZE zařízení na nahřívaný tabák


Na oslavu prázdnin jsme si pro Vás připravili dvě speciální nabídky, které nelze odmítnout. V prvním balíčku naleznete přístroj MOK 2.0 v jakékoli barvě, 1 karton MOK COO tabákové náplně jakékoli příchuti a MOK 2.0 silikonové ochranné pouzdro jako dárek.

 

 MOK – UNISIZE zařízení na nahřívaný tabák

 

 

Druhý balíček obsahuje přístroj MOK mini Plus v jakékoli barvě, 1 karton MOK COO tabákové náplně jakékoli příchuti a MOK mini Plus kožené ochranné pouzdro jako dárek.

 

Pokud se rozhodnete používat nahřívaný tabák MOK, nemusíte se bát, že byste jedním jediným tahem do svého těla vpravovali nebezpečné látky – jejich poměr se při pouhém nahřívání snižuje až o 80 %. Tabák je totiž pouze zahříván při teplotách 300 až 350 °C – běžné cigarety hoří při 800 °C. Při kouření nahřívaného tabáku navíc nevyfukujete téměř žádný kouř, což je šetrnější i k vašemu okolí. Svět bez kouře a větší požitek z kouření, to jsou dvě hesla, kterými se řídí tým MOK. Jsme tu pro Vás.