V Praze byl slavnostně otevřen český vlajkový obchod značky MOK

Datum vydání:2021-12-13 21:50:20



V Praze byl slavnostně otevřen český vlajkový obchod značky MOK

▲  Česká vlajková prodejna MOK na adrese Jáchymova 27/4, Praha (momentálně uzavřena)

 

25. listopadu byla oficiálně otevřena vlajková prodejna MOK Czech na adrese Jáchymova 27/4 v Praze. Champion International Czech Incorporated s.r.o. uskutečnilo slavnostní zahájení. Slavnostního zahájení se zúčastnil generální ředitel Champion International Czech Incorporated sro, pan Dan Geng. Slavnostního zahájení se té noci zúčastnilo téměř 100 lidí, mezi nimi Karel Sochor, Ľudovít Pavela, Ing. Michaela Macegová atd.


V Praze byl slavnostně otevřen český vlajkový obchod značky MOK


▲ Na slavnostním zahájení vystoupil s projevem generální ředitel Champion International Czech Incorporated sro, pan Dan Geng
 

Při slavnostním zahájení vyjádřil pan Geng Dan vřelé přivítání a srdečné poděkování všem hostům za jejich účast. Řekl, že MOK a COO dokončili marketing, komerční propagaci a budování značky se silnou podporou partnerů v roce 2021. Champion se těší na zintenzivnění spolupráce se všemi partnery v budoucnu, na další dosažení oboustranně výhodné spolupráce a na pomoc zdravému růstu značky.


V Praze byl slavnostně otevřen český vlajkový obchod značky MOK

▲ Výrobky Mok and Coo heat-not-burn (HNB).

Značka MOK společnosti China Tobacco Hubei Industrial Llc heat-not-burn (HNB) prošla od svého uvedení v listopadu 2018 procesem zrodu produktu, zlepšování kvality, rozšiřování kategorie a rebrandingu značky. V důsledku toho trh zpočátku uznal MOK a COO. Marketingové teritorium se rozšířilo z Jižní Koreje do České republiky, Filipín, Japonska, Kuvajtu, Malediv a dalších zemí. Champion bude i nadále rozšiřovat svou evropskou marketingovou stopu a aktivně rozvíjet evropské tabákové trhy, jako je Slovensko, Rakousko a Německo. Šampion zároveň přijme různá opatření k překonání obtíží, zvýšení expanze prodejních kanálů a urychlení expanze prodejen a bude nadále poskytovat partnerům kvalitnější a efektivnější služby.

Biodan, Eliška Bučková, Robert Fox, Terezie Kovalová a Tomáš Slavíček se zúčastnili slavnostního zahájení.