MOK Newsletter září 2023 „…kdo má MOK drží krok“

Datum vydání:2023-09-14 03:22:55

Vážení klienti značky


Vážení klienti značky MOK a COO,

Dovolujeme si vám zaslat první vydání našeho Newsletteru, který budete pravidelně dostávat. Jsme mezinárodní nadnárodní  společnost, která našla své místo ve světě lahodných příchutí tabáku z různých koutů světa, pěstovaného na úrodných půdách pod horkým sluncem. Děkujeme za přízeň a budeme rádi, když s námi ochutnáte tento měsíc kávovou příchuť našich tabákových náplní a připravíme se na oslavu dne kávy, který spadá mezinárodně na 1. října.

Co nového v MOK?

Během letních měsíců jsme si užívali spoustu skvělých okamžiků na hudebních festivalech, kde jste mohli navštívit naše stánky. Připomeňme si například hudební festival Přehrady 2023, kde stánek MOK přilákal řadu fanoušků naší značky a mohli s námi ochutnat lahodnou chuť osvěžujícího letního pomeranče.

Udělej si zásoby

Dovolte nás informovat, že dne 23.10.2023 bude končit prodej nahřívaných tabákových náplní s příchutěmi. Je třeba se předzásobit. Můžete si zboží objednat telefonicky a my Vám ho zašleme na vaši adresu:800 999 990, kde se domluvíte s naší klientským servisem. Nebo prostě navštivte náš e-shop, kde si zboží objednáte, ale moc rádi vás osobně přivítáme v našich obchodech v Brně (nám. Svobody 10) nebo v Praze v Jáchymově ulici 27.