LIMITOVANÁ AKCE PODZIMU 2023 – KDO MÁ MOK, DRŽÍ KROK

Datum vydání:2023-10-12 10:33:20

Horká novinka: Vyměňte si plášť Vaší MOKINY – BUĎTE IN 

Horká novinka: Vyměňte si plášť Vaší MOKINY – BUĎTE IN

Nový HIT podzimu se týká i přístroje na nahřívaný tabák, se kterým ještě více zaujmete. V nových barvách: růžové, fialové, zelené, černé, zářící jantarové, červené a modré.

Oblékněte si přístroj na nahřívaný tabák MOK a slaďte ho s oblečením. Noste ho jako vkusný doplněk. Hit podzimu 2023 je v barvách jantaru. Nejžádanější je právě zářící jantarová, jak vyplynulo z průzkumu našich zákazníků. Od listopadu kdekoli na našich prodejnách nebo přes e-shop. Buďte mezi prvními.

Kupte si MOK FWRD balíček nebo samotný přístroj MOK FWRD a dostanete zdarma výměnný kryt v atraktivní barvě.

Buďte i vy IN.

MOK a Instagram 

Staňte se sledujícím našeho kanálu na sociální síti Instagram. Najdete nás pod heslem „mok_czech“. Čeká vás tam celé spektrum zajímavých soutěží o zajímavé ceny. Ceny v podobě voucherů do různých kaváren, slev na naše produkty a mnoho dalších najdete právě tam. Navíc nás podporuje například Angie Kostyshyn, Miss Supranational Česká republika 2021, Hana Dědková, finalistka Miss Česká republika 2022, Anna Benešová, finalistka Miss Česká republika 2023.

Udělejte si zásoby 

Rádi bychom vás informovali, že prodej nahřívaných tabákových náplní s příchutěmi bude ukončen dne 23.10.2023. Stihněte provést předem nákup, abyste měli dostatek zásob. Máte několik možností, jak si zboží zajistit. Můžete nás kontaktovat telefonicky na čísle 800 999 990, kde se spojíte s naším klientským servisem, a my vám objednané zboží rádi doručíme na vaši adresu. Alternativně můžete navštívit náš online obchod, kde si můžete zboží objednat pohodlně online. A pokud preferujete osobní nákupní zážitek, budeme vás srdečně vítat v našich kamenných prodejnách, které se nachází v Brně na adrese nám. Svobody 10 nebo v Praze na ulici Jáchymově 27.