PF 2024 a výhodné nákupy na závěr roku od MOK&COO!

Datum vydání:2023-12-26 10:01:19

Vážení zákazníci MOK&COO,

s blížícím se koncem roku 2023 bychom rádi využili tento okamžik, abychom vám poděkovali za vaši neustálou podporu a přízeň. Vaše důvěra v naše výrobky MOK a COO nám dodává neuvěřitelnou energii a radost.

V roce 2023 jsme společně prošli mnoha výzvami a úspěchy, a my jsme hrdí na to, čeho jsme společně . Vaše zpětná vazba a loajalita jsou pro nás nepostradatelné, a za to vám všem patří náš velký dík.

S nadcházejícím rokem 2024 přichází i několik změn. Bohužel nám nová legislativa brání nadále nabízet kombo balíčky. Tato změna nás sice zarmoutila, ale věříme, že najdeme nové a skvělé způsoby, jak vám poskytnout báječné zážitky s našimi produkty.

Naše produkty:

Nabízíme široký výběr produktů MOK&COO, včetně tří různých typů zařízení na zahřívaný tabák (MOK mini, MOK 2.0 a MOK FWRD) a pěti druhů náplní COO, mezi které patří původní náplně RED a YELLOW, plus 3 novinky: SILVER, BLUE a JADE. Věříme, že pro vás máme to pravé.

PF 2024 a výhodné nákupy na závěr roku od MOK&COO!


Naše výhodné balíčky:

V naší nabídce jsou 4 atraktivní balíčky, které za to stojí. Můžete si například vybrat kombo balíček, který obsahuje přístroj MOK FWRD, 3 libovolné krabičky COO a k tomu si vybrat kožené nebo silikonové pouzdro. Kombo balíček s přístrojem MOK FWRD získáte za pouhých 395 Kč. Toto je jen jedna z výhodných nabídek, které jsme pro vás připravili! Další kombo balíček obsahuje libovolné 3 kartony tabákových náplní COO a přístroj MOK mini, a to pouze za 1700 Kč.

Do konce tohoto roku máte ještě jedinečnou příležitost zakoupit naše produkty za výhodné ceny. Navštivte náš e-shop na www.mok-eu.com a využijte této nabídky, dokud ještě můžete.

Přejeme vám a vašim blízkým krásné a bezstarostné svátky a šťastný vstup do nového roku. Jsme nadšeni, že s vámi můžeme sdílet cestu do budoucnosti.