The Best Wanderlust Collection – Atraktivní akce na NAHŘÍVANÝ TABÁK

Datum vydání:2022-01-29 19:35:40

Kupte si výhodné zahřívané tabákové výrobky a zažijte bohatost produktu! Sbohem tradičnímu pálení tabáku. Přivítejte alternativní tabákové výrobky pro rozšíření vaší sbírky toulek.


MOK je tu s novými možnostmi v kategorii vřesového tabáku, které vás uchvátí. V obchodě máme nejlepší kolekci IQOS, která vyhovuje různým náladám uživatele. Inovativní technologie použitá v NAHŘÍVANÝ TABÁK snižuje riziko zdravotních problémů z kouře. Vyberte si výhodné produkty, které se hodí k vašemu módnímu výrazu a také neslevíte ze svých kuřáckých preferencí. Vytočte +420 800 999 990 a dohodněte si vhodnou nabídku na zahřívané tabákové výrobky!


Jsme nadšení pro všechno, co dělá IQOS bezpečnou volbou pro kuřáky, a ti jim zase mohou pomoci brzy se zbavit cigaret. Navštěvujte obchod pravidelně, abyste získali nejnovější informace o nových produktech a hloubkové recenze produktů.


Silné stránky NAHŘÍVANÝ TABÁK


Má módní kovový design


Výrobek má skvělý kovový design, který se hodí ke každému stylu! Přitahuje pozornost lidí kolem vás a poskytuje pohodlný pocit z produktu.

Má dlouhou výdrž baterie


Zařízení poběží dlouhou dobu, protože má výkonnou baterii pro podporu jeho funkcí. Baterie zůstává neporušená po dlouhou dobu, a proto ji nemusíte často měnit nebo vyměňovat.

Nejlepší požitek z kouření


Kuřák s IQOS zažije něco nového a umocní tak svůj celkový zážitek z kouření. Vyzkoušejte různé varianty, abyste ochutnali všechny tabákové výrobky na trhu.

Přišli jsme s nejlepší verzí zahřívaných tabákových výrobků MOK 2.0! Sbírka produktů se bude časem rozšiřovat, a proto je čas začít testovat různé produkty, abyste našli svůj oblíbený. Produkty jsou navrženy pro bezpečné používání dospělými a poskytují tak nejlepší alternativu nikotinových produktů. NAHŘÍVANÝ TABÁK je jednou z mnoha příchutí u nás na prodejně a v krátké době si získal pozornost kuřáků.

Cigarety spalují tabák při vysoké teplotě, což vede k produkci popela a dehtu s vysokým obsahem chemikálií! Naše technologie v zahřívaných tabákových výrobcích je považována za nejbezpečnější pro kuřáky. Buďte chytří při výběru a kupujte produkty s menší pravděpodobností poškození jakéhokoli druhu. Využijte co nejvíce příležitosti a získejte vhodnou nabídku na produkty IQOS.

NAHŘÍVANÝ TABÁK je naše vylepšená verze IQOS a přináší bezchybné kuřácké zážitky. Elegantní design výrobku přitahuje pozornost jednotlivců a lze jej volně používat ve všech oblastech. Výrobek můžete používat bez nutnosti dobíjení a v našem obchodě získat všechny druhy variant. Zavolejte nám na +420 800 999 a získejte více informací o produktech a získejte vhodné nabídky!